Φιλοσοφία

Φιλοσοφία

Επίκεντρο ο άνθρωπος..

Μέσα από την επαγγελματική μου διαδρομή κατάφερα να ανακαλύψω πράγματα για τον εαυτό μου και έτσι να διαμορφώσω την φιλοσοφία που διέπει την επαγγελματική μου πρακτική.

Διαπίστωσα ότι αυτό που με γεμίζει είναι η προσφορά στον άνθρωπο, αυτό που με θρέφει είναι η κοινωνία με τον άνθρωπο. Γι’ αυτό επέλεξα να ιδιωτεύσω.

Επίκεντρο, λοιπόν της φιλοσοφίας των υπηρεσιών που προσφέρω είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ..

Κατέληξα, επίσης, στο ποια θεωρώ την ουσιαστική αξία της διατροφής στην ζωή του ανθρώπου. Για μένα, λοιπόν, η βελτίωση των διατροφικών συνηθειών είναι πράξη αυτοβελτίωσης και απόδειξη φροντίδας και αγάπης εαυτού. Δεν αποτελεί μια εφήμερη πολυτέλεια, ένα trend που έρχεται και παρέρχεται.

Η ρύθμιση βάρους, η βελτίωση της υγείας, η διατροφική εκπαίδευση παιδιών, η πρόληψη και αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων, η βελτίωση της σωματικής απόδοσης, η ενίσχυση της ευεξίας. Όλα αυτά συνιστούν την αυτοβελτίωση και τη φροντίδα που μπορεί κάποιος να επιτύχει μέσω των αλλαγών στη διατροφή του.

Θα χαρώ πολύ, να είμαι ο ΠΛΟΗΓΟΣ σας σε αυτό το ταξίδι φροντίδας και αλλαγής.
Καύσιμο το κίνητρο σας!

Όχημα η αλλαγή των διατροφικών συνηθειών! Και οι διαδρομές για να το επιτύχετε είναι πολλές, όχι μόνο μία. Μέσα από την συνεργασία μας, θα σας βοηθήσω να επιλέξετε την πιο ταιριαστή σε εσάς!

Πυξίδα η επιστημονική γνώση, η διαρκής ενημέρωση, η πολυετής εμπειρία και η εναρμόνιση με τις νέες πρακτικές της σύγχρονης επιστήμης της Διατροφής! Έτσι, θα εστιάσουμε όχι μόνο στη διαιτολογική αντιμετώπιση, αλλά και στην τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς μέσω της χρήσης πρωτοκόλλων της Συμπεριφορικής Γνωσιακής Θεραπείας (Cognitive Behavioral Therapy, CBT).

Και όλα αυτά πραγματοποιούνται σε έναν ζεστό χώρο, εφοδιασμένο με σύγχρονο διαιτολογικό εξοπλισμό, ούτως ώστε να είναι δυνατή η ακριβής αξιολόγηση και η εξατομικευμένη χάραξη του πλάνου που θα σας βοηθήσει.

Θα χαρώ να σας γνωρίσω από κοντά και θα είναι τιμή μου να με εμπιστευτείτε σε
αυτό το ταξίδι φροντίδας και αλλαγής!